Euro 2016

Ρούνεϊ, Χαρτ και Μίλνερ δείχνουν το διάδοχο

Τους Γουέιν Ρούνεϊ, Τζο Χαρτ και Τζέιμς Μίλνερ προτίθεται να συμβουλευτεί η Αγγλική Ομοσπονδία, ούτως ώστε να εντοπίσει τα αίτια της αποτυχίας της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στις «παλιοσειρές» της Εθνικής Αγγλίας φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», πως θα απευθυνθεί ο Γενικός Διευθυντής της FA, Μάρτιν Γκλεν, από κοινού με τους Ντέιβιντ Γκιλ (αντιπρόεδρος) και Νταν Άσγουορθ (διευθυντής τμήματος ανάπτυξης), προκειμένου να ερευνηθεί τι πήγε στραβά στο Euro και η Αγγλία έμεινε άλλη μια φορά από νωρίς εκτός μεγάλης διοργάνωσης.

Επιπλέον, αναμένεται να τεθεί και το θέμα του καινούριου τεχνικού, με τους παίκτες να καταθέτουν την άποψή τους για τον καταλληλότερο, κατ’ εκείνους, «αντι-Χότζον» στο τιμόνι της ομάδας.

Ο Γκλεν μάλιστα, φαίνεται πως έχει πρόθεση να επιστρατεύσει και ανθρώπους που δεν έχουν άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο, ζητώντας τη συμβουλή για το ζήτημα της επιλογής του νέου κόουτς δύο εκπροσώπων άλλων αθλημάτων. Του πρώην αναλυτή απόδοσης της αγγλικής ομάδας ποδηλασίας, Ντέιβ Μπρέιλσφορντ και του πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας ράγκμπι, Στιούαρτ Λάνκαστερ.

Το θέμα του αντικαταστάτη του Ρόι Χότζον έχει αποδειχθεί «καυτό» στο «νησί», καθώς ήδη υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσον οι Ρούνεϊ, Χαρτ και Μίλνερ μπορούν όντως να βοηθήσουν στην εύρεση της ρίζας του προβλήματος και στην καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x