Γενικά

Άνθρωποι της ρωσικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου πηγαίνουν στον πόλεμο!

Προς αναβολή το φιλικό της Βοσνίας με τη Ρωσία, αφού άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της δεύτερης θα συμμετέχουν στον πόλεμο με την Ουκρανία.

Προ ημερών, έγινε γνωστό πως η Βοσνία αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Ρωσίας για διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάτι που έφερε μεγάλη ένταση και αντιδράσεις από την πλευρά των Βόσνιων. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μίραλεμ Πιάνιτς που εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του με το παιχνίδι.

Τελικά, το εν λόγω φιλικό φαίνεται πως πηγαίνει προς αναβολή ή ακόμη και ματαίωση, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών που υπάρχουν στη ρωσική ομοσπονδία. Συγκεκριμένα, μετά την διαταγή του Βλάντιμιρ Πούτιν για επιστράτευση, αρκετοί άνθρωποι που εργάζονται σε σημαντικά πόστα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα λάβουν χώρα στον πόλεμο που μαίνεται σε ουκρανικό έδαφος.

Μεταξύ αυτών, ορισμένοι εκ των νομικών της ρωσικής ομοσπονδίας, ένας φυσικοθεραπευτής και ορισμένα άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση και τη διεξαγωγή αγώνων, κλήθηκαν να πάνε στον πόλεμο.

Κάτι που δυσκολεύει εκ των πραγμάτων τη διεξαγωγή του φιλικού με τη Βοσνία.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x