Stoiximan Super League

Σάββας: «Αφού ο Κωνσταντινέας θέλει Grexit, ο Κοντονής πρέπει να κάνει το αντίθετο»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε πως ο Σταύρος Κοντονής θα έπρεπε να αποτρέψει το Grexit μόνο και μόνο επειδή το θέλει ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ελπίζουν στο ΣτΕ ή στην κίνηση Πανόπουλου οι «ερυθρόλευκοι».

Απάντηση στις δηλώσεις του Πέτρου Κωνσταντινέα έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τον Σταύρο Κοντονή να κάνει τα αντίθετα από εκείνα που λέει ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και μόνο που το λέει ο Κωνσταντινέας 1.000 φορές Grexit, ο κύριος Κοντονής πρέπει να κάνει το αντίθετο και να κοιτάξει πώς να μείνει η Ελλάδα στο διεθνές ποδόσφαιρο. Κι ας μας πει ο κύριος Κωνσταντινέας γιατί ενώ τον είχαν κάνει διεθνή διαιτητή, δεν σφύριξε ποτέ αγώνα στην Ευρώπη», ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις τελευταίες εξελίξεις. «Το όλο οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα καταρρεύσει μέσα σε ελάχιστους μήνες», ανέφερε ο Θόδωρος Γιαννίκος προσθέτοντας πως «Δεν υπάρχει μέση λύση: 'Η γίνεται το Κύπελλο ή δεν γίνεται και η FIFA μάς διώχνει».

Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν πως η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα αναγκάσει τον υφυπουργό να άρει την απόφαση για ματαίωση του Κυπέλλου ή μήπως η κίνηση του Χρήστου Πανόπουλου, που αντιμετωπίζεται θετικά από τους «μεγάλους», δρομολογήσει εξελίξεις και αποτρέψει το... μοιραίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x