Γενικά

Η Σάντος αλλάζει το σήμα της προς τιμήν του Πελέ που είναι άρρωστος!

Η Σάντος αναμένεται να προσθέσει ένα στέμμα πάνω από το σήμα της στη φανέλα που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της το 2023 για να τιμήσουν τον Πελέ που είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Πελέ δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του, αφού νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο και δίνει μάχη για τη ζωή του, παλεύοντας με τον καρκίνο.

Η Σάντος, ομάδα που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του ο θρυλικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και φυσικά βοήθησε ο ίδιος για να ακουστεί στα πέρατα του κόσμου ο σύλλογος, θα τιμήσει τον Πελέ με έναν ξεχωριστό τρόπο, θέλοντας να του δώσει και έξτρα δύναμη.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σάντος, το σήμα του συλλόγου αναμένεται να αναδιαμορφωθεί. Πάνω από το σήμα και τα δύο αστέρια που έχουν μπει για χάρη των πρωταθλημάτων που κατέκτησε ο Πελέ με την ομάδα, θα τοποθετηθεί ένα στέμμα προς τιμήν του.

«Το στέμμα θα είναι στη φανέλα του 2023. Η Σάντος θα παίξει το 2023 με το στέμμα στο σήμα: τα δύο αστέρια και ένα στέμμα στην κορυφή του σήματος», είπε ο πρόεδρος, Σέλσο Γιατένε.





Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, η κόρη του Πελέ με μια ανάρτηση της με μια φωτογραφία στην αγκαλιά του μεγάλου άσου του παρελθόντος αναφέρεται στη μάχη που δίνει ο πατέρας της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x