Γενικά

Διαψεύδει η πλευρά του Σάλβιο πως καταζητείται από την αστυνομία

Ο Εντουάρντο Σάλβιο κατηγορείται πως χτύπησε την πρώην γυναίκα του, αλλά από το περιβάλλον του διαψεύδεται πως καταζητείται από την αστυνομία.

Ο Εντουάρντο Σάλβιο πρωταγωνίστησε σε ένα σκηνικό όπου φέρεται να χτύπησε την πρώην γυναίκα του με το αμάξι. Μάλιστα, υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αργεντινή που ανέφεραν πως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός καταζητείται από την αστυνομία και διαφεύγει της σύλληψης.

Παρόλα αυτά, η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαψεύδει τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του πως κρύβεται για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Βέβαια, ο δημοσιογράφος Εμιλιάνο Ράντι υποστηρίζει πως ο Σάλβιο δεν βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της Μπόκα λόγω του συμβάντος, αλλά αναφέρει, επίσης, πως δεν καταζητείται από την αστυνομία.

«Ο Εντουάρντο Σάλβιο δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μπόκα καθώς καταγγέλθηκε ότι χτύπησε την πρώην σύζυγό του στην περιοχή του Πουέρτο Μαδέρο. Ο παίκτης δεν έχει ακόμη ειδοποιηθεί από τη δικαιοσύνη, επομένως δεν βρίσκεται σε φυγή. Τις επόμενες ώρες θα παρουσιαστεί στο τμήμα το οποίο θα ειδοποιηθεί», αναφέρει ο δημοσιογράφος του «ESPN».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x