Γερμανία

Σάλκε: «Ξήλωσαν» προπονητή, διευθυντή ποδοσφαίρου κι όλη την αθλητική ηγεσία!

Προπονητής, βοηθός προπονητή, διευθυντής ποδοσφαίρου, συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεύθυνος αποκατάστασης απολύθηκαν σήμερα από την Σάλκε!

Η… κατρακύλα της Σάλκε δεν έχει τελειωμό, με την χθεσινή «βαριά» ήττα με 5-1 από την Στουτγκάρδη να την διατηρεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga και να οδηγεί σε… ακραία μέτρα.

Μαζικές απολύσεις, για την ακρίβεια, με το διοικητικό συμβούλιο των «βασιλικών μπλε» να απολύει, ούτε λίγο ούτε πολύ ολόκληρη την αθλητική ηγεσία του κλαμπ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής Κρίστιαν Γκρος, ο βοηθός του Ράινερ Βίντμαϊερ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Γιόχεν Σνάιντερ, ο συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος Σάσα Ρίτερ και υπεύθυνος αποκατάστασης της Σάλκε, Βέρνερ Λόιταρντ αποτελούν πλέον παρελθόν από την γερμανική ομάδα…

O Πέτερ Κνέμπελ θα αναλάβει συγκεντρωτικά την ευθύνη για το αθλητικό κομμάτι, μέχρι το τέλος της χρονιάς, με γνώμονα τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, συνεπικουρούμενος από τους κόουτς της Κ19 Νόρμπερτ Έλγκερτ και Μάικ Μπίσκενς.

Παράλληλα, ο προπονητής της Κ23 της Σάλκε, Γκέραλντ Ασαμόα, θα αναλάβει την καθοδήγηση της πρώτης ομάδας πλέον, επίσης μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x