Πορτογαλία

Σάμαρης: «Αιώνια ευγνώμων στους οπαδούς της Μπενφίκα»

Ο Έλληνας άσος δήλωσε αιώνια ευγνώμων προς αυτούς για την στήριξή τους από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην ομάδα μέχρι και τη χθεσινή, την τελευταία.

Τους οπαδούς της Μπενφίκα αποχαιρέτησε ο Ανδρέας Σάμαρης με ένα μήνυμά του στα social media. Ο Έλληνας άσος δήλωσε αιώνια ευγνώμων προς αυτούς για την στήριξή τους από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην ομάδα μέχρι και τη χθεσινή, την τελευταία.

«Κάθε τι καλό έχει και ένα τέλος. Μετά από αυτή την ανάκληση του συμβολαίου μου ο κύκλος μου εδώ στην ομάδα έκλεισε. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο για να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου αυτά τα επτά υπέροχα χρόνια. Αλλά το «ευχαριστώ» είναι η λέξη που χρησιμοποιώ περισσότερο από ποτέ, από την ημέρα που έμαθα πορτογαλικά. Αυτό συμβαίνει γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι αιώνια ευγνώμων για όλα όσα έζησα εδώ χάρη σε όλους εσάς, τους φανταστικούς οπαδούς που πάντα με στηρίζατε. Αιώνια ευγνώμων. Εύχομαι καλή τύχη και επιτυχία στον κόσμο σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Για άλλη μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΕΝΦΙΚΑ. Τα λέμε σύντομα», έγραψε ο 32χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x