Euro 2016

Σάμαρης: «Δυστυχώς η πίεση παραμένει»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία της Εθνικής με την Ουγγαρία, αλλά ευχαριστημένος από την εμφάνιση ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα της Εθνικής ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας, παρά το 0-0 με την Ουγγαρία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ανδρέας Σάμαρης.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε από την αρχή. Βάσει της πίεσης από τη ανάγκη για βαθμούς κάναμε ένα καλό ματς, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Δυστυχώς παραμένει η πίεση, γιατί είμαστε πίσω έξι πόντους. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες μέχρι το τέλος», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Σάμαρης στον OTE TV.

Για τον Σέρχιο Μαρκαριάν: «Η εμφάνισή μας δείχνει ότι είμαστε κοντά σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Όμως, η ουσία μετράει και είμαστε έξι βαθμούς πίσω. Είμαστε πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια βάσει της εικόνας που δείξαμε σήμερα».

Για το αν έπαιξε ρόλο ότι η Εθνική δεν σκόραρε στο δυνατό ξεκίνημα που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο: «Έπαιξε ρόλο γιατί μπήκαμε δυνατά και κάναμε φάσεις. Για ελάχιστα εκατοστά δεν βάλαμε γκολ. Η Εθνική δεν συνηθίζει να πιέζει έτσι τους αντιπάλους της. Πιστεύω ότι θα βρούμε την ουσία στα επόμενα παιχνίδια και θα πάρουμε τις νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x