Πορτογαλία

Σάμαρης: «Παραμένω άλλα τέσσερα χρόνια στο σπίτι μου»

Χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπενφίκα εμφανίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος έκανε αναφορά και στον Ολυμπιακό.

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 υπέγραψε με την Μπενφίκα το απόγευμα της Τρίτης ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του πορτογαλικού συλλόγου.

«Θα παραμείνω άλλα τέσσερα χρόνια στο σπίτι μου. Από τότε που βρίσκομαι εδώ δεν έχασα ποτέ τη χαρά μου και να πηγαίνω καθημερινά στις προπονήσεις, κάτι που είναι ανεκτίμητο. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Μπενφίκα, ήταν εύκολη απόφαση και αυτό περίμενα μέχρι να έρθουμε σε συμφωνία. Είμαστε όλοι χαρούμενοι», υπογράμμισε ο διεθνής χαφ.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας μέσος μίλησε για τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα το 2014. «Έπαιζα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Πορτογαλίας, όπου συνεχίζω να κερδίζω τίτλους. Ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία και θα συνεχίσω σε αυτή την κατεύθυνση, κάνοντας τους οπαδούς μας χαρούμενους», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Σάμαρης μετράει 161 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (και έχει πετύχει 5 γκολ) στους «αετούς» της Λισαβόνας, με τους οποίους έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο Λιγκ Καπ, ένα Κύπελλο Πορτογαλίας και ένα Σούπερ Καπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x