Ιταλία

Σαμπντόρια για... Μέσι!

Να πάρει τον Λιονέλ Μέσι στη Σαμπντόρια έχει ως όνειρο ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Μάσιμο Φερέρο, ο οποίος δήλωσε ότι στόχος του είναι να κάνει και πάλι μεγάλο τον σύλλογο της Γένοβας.

Τρελαίνει κόσμο ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, καθώς, όπως δήλωσε, το όνειρό του είναι να πάρει στον ιταλικό σύλλογο τον... Λιονέλ Μέσι!

«Η μεταγραφή των ονείρων μου; Πάντα στοχεύω ψηλά και θα ήθελα να αποκτήσουμε τον Μέσι. Το μόνο που μπορώ να πω όμως είναι ότι του αρέσουν τα χρώματα της Σαμπντόρια και ότι είμαι εδώ για να κατακτήσω τίτλους και όχι για να χάσω το χρόνο μου», είπε o ισχυρός άνδρας της ομάδας της Γένοβας, που αν τελικά αποφασίσει να κινηθεί για τον Αργεντινό άσο θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, η ρήτρα του συμβολαίου του 27χρονου με τη Μπαρτσελόνα έχει ρήτρα ύψους 250 εκατ. ευρώ και δεσμεύεται μέχρι το 2018.

Από εκεί και πέρα, ο Μάσιμο Φερέρο τόνισε ότι θέλει να κάνει την ομάδα του ξανά μεγάλη

«Θέλω να γίνω η καρδιά μιας μεγάλης Σαμπντόρια. Θέλω να επαναλάβω τα επιτεύγματα του Πάολο Μαντοβάνι», ήταν τα λόγια του.

Ο Πάολο Μαντοβάνι στον οποίο αναφέρθηκε ο 63χρονος ήταν ο άνθρωπος που διετέλεσε πρόεδρος της Σαμπντόρια από τη δεκαετία του '80 μέχρι και τον θάνατό του το 1993, την εποχή που ο ιταλικός σύλλογος πρωταγωνιστούσε εντός και εκτός συνόρων. Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της θητείας του, οι Γενοβέζοι κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα, τέσσερα Κύπελλα, ένα και ένα ιταλικό Σούπερ Καπ. Παράλληλα, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, κατέκτησαν μία φορά το Κυπέλλου Κυπελλούχων, φτάνοντας μάλιστα ακόμη μία φορά σε τελικό, ενώ ήταν και φιναλίστ του Champions League το 1992.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x