Ιταλία

Πουλήθηκε στον Ραντριτσάνι η Σαμπντόρια - Φερέρο: «Θα το μετανιώσετε»

Ο Μάσιμο Φερέρο ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως η Σαμπντόρια περνά στα χέρια του Αντρέα Ραντριτσάνι, ο οποίος έχει και τη Λιντς, δηλώνοντας πως ο κόσμος θα μετανιώσει με την αποχώρησή του.

Αλλαγή σελίδας στην Σαμπντόρια! Οι Γενοβέζοι αλλάζουν ιδιοκτήτη, αφού ο Μάσιμο Φερέρο ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης πως η «ντόρια» περνά στα χέρια του Αντρέα Ραντριτσάνι.

«Τώρα η Σαμπντόρια ανήκει στον Ραντριτσάνι. Αποφάσισα με την καρδιά μου και για τον κόσμο. Απλώς λέω εδώ ότι μια μέρα θα με μετανιώσετε. Καλή επιτυχία στον Αντρέα Ραντριτσάνι, ο οποίος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου», ανέφερε.

Ο Αντρέα Ραντριτσάνι έχει στην κατοχή του και την αγγλική Λιντς, η οποία φέτος υποβιβάστηκε επίσης από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία.

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα επιτρέψει στη Σαμπντόρια να αποφύγει τη χρεοκοπία, αλλά πιθανότατα η ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών για την επόμενη σεζόν θα παραμείνει δεδομένων των εξαιρετικά στενών χρονικών περιθωρίων.

Νεότερα και εξελίξεις αναμένεται να γνωστοποιηθούν τα επόμενα 24ωρα, σχετικά με τα ποσά που θα δαπανηθούν για την αγορά του συλλόγου, με το χρέος να είναι μεγαλύτερο των 35 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x