Ισπανία

Απίστευτο: Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Σαρ που… αντέδρασε σε ρατσιστική επίθεση

Ο Σεΐχ Σαρ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αντίδρασή του μετά από ρατσιστικά συνθήματα σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας Ισπανίας.

Η δικαιοσύνη αποδείχτηκε… τυφλή στην Ισπανία. Ο Σεΐχ Σαρ, τερματοφύλακας της Ράγιο Μαχαδαόντα, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Σεστάο. Το «έγκλημά» του ήταν πως όταν οπαδός της γηπεδούχου ομάδας άρχισε να τον βρίζει με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας τον βούτηξε από το κασκόλ, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά κατά του διαιτητή θεωρώντας πως δεν έπραξε τα δέοντα για να τον προστατεύσει.

Ο αγώνας, που διακόπηκε μετά την άρνηση των φιλοξενούμενων να συνεχίσουν, κατακυρώθηκε με 3-0 στην Σεστάο, η οποία πάντως τιμωρήθηκε με πρόστιμο 6.000 ευρώ και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε και η Ράγιο Μαχαδαόντα.

Σύμφωνα με την απόφαση του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου, στον Σαρ καταλογίζεται πως δεν ενημέρωσε για τις επιθέσεις τον διαιτητή και πως αντ’ αυτού επέλεξε να αντιδράσει έξω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x