Ελλάδα

Σαραβάκος: «Να μην είμαστε αυστηροί με τα παιδιά της Εθνικής που παίζουν στο εξωτερικό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Σαραβάκου για τους διεθνείς και τον Τζόλη του ΠΑΟΚ...

Το εγκώμιο του Τζόλη έπλεξε ο Δημήτρης Σαραβάκος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος έκανε λόγο για έναν παίκτη που έχει το μέλλον μπροστά του, και αναφερόμενος στους παίκτες της Εθνικής ομάδας που αγωνίζονται στο εξωτερικό υπογράμμισε ότι θα πρέπει να τους δοθεί χρόνος και να μην είμαστε αυστηροί μαζί τους.

«Δεν έχω εικόνα για τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό, αλλά για να είναι στην εθνική ομάδα κάτι θα έχουν δείξει. Μην ξεχνάμε ότι θέλουν χρόνο, όπως και εγώ ήθελα για να προσαρμοστώ στην εθνική. Να μην είμαστε αυστηροί μαζί τους, να τους κρίνουμε μέσα σε ένα εύλογο διάστημα», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν θέλω να τοποθετούμαι γιατί δεν είναι σωστό. Έχουμε πολύ ταλαντούχα παιδιά και μικρά σε ηλικία, 18-19 χρονών, τα οποία διαπρέπουν στο ελληνικό πρωτάθλημα όποτε έχουν την ευκαιρία και τώρα θα τα δούμε στην εθνική ομάδα. Δεν μπορούμε να καθορίσουμε πόσοι Έλληνες θα αγωνίζονται, πλέον, είναι ελεύθερη η αγορά. Αν ήταν όπως παλιά, με τρεις ή πέντε ξένους, θα δινόταν μεγαλύτερες ευκαιρίες στους Έλληνες».

Για τον Τζόλη ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε στο Metropolis...

«Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία για την ηλικία του και μεγάλη εμπειρία. Διαθέτει σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση, το μέλλον είναι μπροστά του για να κάνει πολλά πράγματα»...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x