Ιταλία

Σάρι: «Δεν προτάθηκα στη Φιορεντίνα - Είχα επαφές με μια ξένη ομάδα»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναφέρθηκε στο επαγγελματικό του μέλλον, ενώ σχολίασε και τον τελικό του Conference League.

Εδώ και λίγο καιρό ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει μείνει χωρίς ομάδα, μετά το «διαζύγιο» με τη Λάτσιο. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στο Sportitalia και έβαλε φρένο στις φήμες που τον ήθελαν να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της Φιορεντίνα, ενώ στη συνέχεια σχολίασε και τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους «βιόλα».

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Δεν προτάθηκα στην Φιορεντίνα, δεν υπήρχε καμία είδους διαπραγμάτευση. Σε απευθείας επίπεδο, είχα επαφές με μια ξένη ομάδα. Πριν δεχτώ, πρέπει να δω πρώτα μία δεκαριά αγώνες, ούτε όμως και αυτό είναι αρκετό. Ήθελα να καταλάβω το πλαίσιο μέσα στο οποίο βρίσκεται η συγκεκριμένη ομάδα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Χρειάζεται μία εβδομάδα με δέκα μέρες για να κάνω εγώ και το επιτελείο μου τη σχετική αξιολόγηση. Η Ιταλία είναι πάντα Ιταλία. Αυτή τη στιγμή έχω κάποιες ευθύνες, σε προσωπικό επίπεδο.

Θα ήθελα να κάνω μία διαδρομή με μία ομάδα αρκετά νέα που θα μου δώσει την ευκαιρία να μείνω κάπου όχι για λίγο. Θα μου άρεσε να δεχτώ πρόταση από μία ομάδα που δεν θα βιάζεται και η οποία θα έχει ξεκάθαρες ιδέες για το μέλλον και τις φιλοδοξίες της».


Τέλος, για τον τελικό του Conference League σημείωσε: «Η Φιορεντίνα μπορεί να νικήσει αλλά αντιμετωπίζουν μία καλή ομάδα. Η Φιορεντίνα είναι ανώτερη αλλά όχι τόσο ανώτερη για να φανταστεί κάποιος ότι θα έχει ένα χαλαρό ματς. Θα είναι επίσης ένα σκληρό ματς επειδή θα παιχτεί στην Αθήνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x