Ιταλία

Σάρι: «Επικίνδυνη η Μπρέσια»

Τις δυσκολίες που έχει ο επικείμενος αγώνας της Γιουβέντους απέναντι στη Μπρέσια, τόνισε ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, θέλησε να... κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς τους παίκτες του, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Μπρέσια, τη Τρίτη (24/9), χαρακτηρίζοντας ως ύπουλο το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Είναι σημαντικό πως έχουμε μια αγωνιστική συνέπεια μέχρι τώρα, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν. Πρέπει να κάνουμε κάποιες αξιολογήσεις απόψε στη προπόνηση. Η Μπρέσια είναι επικίνδυνη ομάδα. Παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, σε ένα ενθουσιώδες περιβάλλον και έχουν έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι αναμφίβολα πονηρό παιχνίδι», Ο δήλωσε ο Ιταλός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα.

Για την αγωνιστική του προσαρμογή έως τώρα στη Μεγάλη Κυρία τόνισε: «Αυτό που ζούμε τώρα στη Γιουβέντους είναι μια αμοιβαία μάθηση. Πρέπει να καταλάβω τι μπορώ να κάνω και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι ζητάω από αυτούς. Είναι μια εξελικτική διαδικασία και όλοι δουλεύουμε πάνω σ' αυτό».

Παράλληλα, ο Σάρι αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βερόνα, το Σάββατο:

«Δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα στη μύτη. Η δυσκολία που είχε στην αναπνοή μέσα στον αγώνα, ήταν εξαιτίας του επιδέσμου που φορούσε».

Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως το ιταλικό πρωτάθλημα έχει γίνει πιο ανταγωνιστικό, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια:

«Δεν έχω πλήρη εικόνα όλων των αντιπάλων μας στο πρωτάθλημα, αλλά η εντύπωση μου είναι πως η φετινή χρονιά θα είναι δυσκολότερη από τις προηγούμενες».

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x