Ελλάδα

Σάρωσαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Με επιβλητικές νίκες συνέχισαν την πορεία τους στη Stoiximan Futsal Super League οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Δούκας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νικηφόρα -και μάλιστα με σαρωτικά σκορ- προχώρησαν στο πρωτάθλημα futsal οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Δούκας.

Το παιχνίδι των «πράσινων» με τον Ερμή θεωρητικά ήταν ντέρμπι, αφού και οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν με 13 πόντους, αλλά η μεταξύ τους αναμέτρηση στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League δεν αποδείχθηκε τέτοια στον αγωνιστικό χώρο. Το «τριφύλλι» επικράτησε 6-1 και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ουραγό Ηνίοχο στο κλειστό του Καματερού και επικράτησε 8-0, κάνοντας το 7Χ7 και φτάνοντας τους 21 βαθμούς. Οι γαλάζιοι έμειναν στην τελευταία θέση με έναν πόντο.

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Φάληρο, επικρατώντας 7-3 του Πηγάσου Αγίας Παρασκευής και έφτασε τους επτά βαθμούς έναντι τριών των νεοφώτιστων.

Στο Βύρωνα, η Κόμπρα πανηγύρισε το δεύτερο σερί της τρίποντο, κάτι που το έκανε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, νικώντας 4-3 το Νέο Ικόνιο. Μετράει πλέον εννέα βαθμούς, δέκα έχει η ομάδα του Περάματος.

Τέλος, ο πρωταθλητής Δούκας με υπηρεσιακό προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Ρούπτσο μπόρεσε να φύγει νικητής με 11-1 από τη Σαλαμίνα. Οι μπλε έφτασαν και εκείνοι τους 16 βαθμούς, ενώ οι νησιώτες έμειναν στους έξι.

Τα αποτελέσματα

Ερμής Ζωγράφου - Παναθηναϊκός 1-6
ΑΕΚ - Ηνίοχος 8-0
Φάληρο - Πήγασος Αγ. Παρασκευής 7-3
Κόμπρα - Νέο Ικόνιο 4-3
Σαλαμίνα - Δούκας 1-11

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x