Oλλανδία

Σάρωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγιαξ, χαλαρά η Αϊντχόφεν

Με πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αγιαξ σάρωσε 5-0 τη Φορτούνα Σιτάρντ στο Άμστερνταμ σε εξ αναβολής ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Eredivisie και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αγιαξ σάρωσε με «ξέσπασμα» στο δεύτερο ημίχρονο 5-0 τη Φορτούνα Σιτάρντ στο «Άμστερνταμ Αρίνα» σε εξ αναβολής ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Eredivisie και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας αήττητος και με πέντε νίκες σε επτά αγώνες.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση και εξακολουθούν να παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Σκόρερ του «Αίαντα» ήταν οι Πρόμες με χατ τρικ (50’, 68’, 83’), Νέρες 53’ και ο Χάρις στο 77’ με αυτογκόλ.

Σταθερά στην κορυφή παρέμεινε και η Αϊντχόφεν, αφού επικράτησε 3-1 στο «Φίλιπς Στάντιον» της Γκρόνινγκεν και απειλεί τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -3 από τις θέσεις των πλέι άουτ.

Ο Λοζάνο στο 12’ και ο Χάμφρις στο 38’ έκαναν το 2-0 για την προπέρσινη πρωταθλήτρια, στο 70’ ο Λούντκβιστ έδωσε ελπίδες στην Γκρόνινγκεν, όμως ο Μπρουμά στο 92’ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x