Oλλανδία

Σαρωτικός ο Αγιαξ

Ένας εντυπωσιακός Αγιαξ διέλυσε 5-0 τη Βίλεμ στο «Άμστερνταμ Αρίνα» και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο ολλανδικού Κυπέλλου.

Ο Αγιαξ σάρωσε 5-0 τη Βίλεμ του Ελληνα τερματοφύλακα Κώστα Λάμπρου στο Άμστερνταμ, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του ολλανδικού Κυπέλλου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, οπότε ετοιμάζεται να διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου. Έτσι, έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και πως η νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο την περασμένη Πέμπτη δεν ήταν τυχαία, με τον αντίπαλο των «πράσινων» στο Europa League να φτάνει τις πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Δείτε τι έγινε νωρίτερα.

Για τους τέσσερις φορές πρωταθλητές Ευρώπης σκόραραν οι Μπαζόερ στο 14’, Ντε Λιγκτ στο 26’, Ζίγιετς στο 72’, Σένε στο 82’ και Νούρι στο 89', εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Κάλι στο 59’.


Η σύνθεση του Αγιαξ: Μπερ, Τέτε, Βέστερμαν, Ντε Λιγκτ, Μπαζόερ (80' Ντε Γιόνγκ), Σινγκράβεν, Ζίγιετς (73' Νούρι), Ελ Γκάζι, Κασιέρα, Σένε, Ντόλμπεργκ (59' Τσέρνι)


«Πέρασε» από το Ναϊμέγκεν η Ντεν Χάαγκ με 5-3 στα πέναλτι (κ.α, παρατ. 1-1) στο ένα εκ των ντέρμπι της ημέρας. Δύσκολη πρόκριση με 3-1 στην παράταση (κ.α. 1-1) στην έδρα της Εξέλσιορ για τη Χέρακλες.

Άνετες προκρίσεις για Αλκμααρ, Τσβόλε, Γκόου Αχέντ Ιγκλς και Σπάρτα Ρότερνταμ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x