Γενικά

Σοκ για τη Σαχτάρ πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό!

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, η Σαχτάρ έμεινε στο εκτός έδρας 3-3 με αντίπαλο την Καρπάτι Λβιβ.

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη το βράδυ της Κυριακής (10/08) η Σαχτάρ.

Λίγες μόνο ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στην Πολωνία (14/08, 21:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, η ομάδα του Αρντά Τουράν έμεινε στο εκτός έδρας 3-3 με αντίπαλο την Καρπάτι Λβιβ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ukrainian Premier League.


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Σαχτάρ, η οποία μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πανέμορφο τέρμα του Νέβερτον. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 18ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσα, προτού ο Κάουα Ελίας πέντε λεπτά μετά, γράψει το 2-1 για τους φιλοξενούμενους!




Ένα προβάδισμα που δεν μπόρεσε να κρατήσει εκ νέου η Σαχτάρ, δεχόμενη το 2-2 στο 77ο λεπτό. Στο 82', μετά από νέα όμορφη συνεργασία, ο Άλισον μετά από ασίστ του Μποταρένκο έγραψε το 2-3, με την Καρπάτι Λβιβ να ισοφαρίζει για τρίτη φορά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x