Ισπανία

Σε άλλον… πλανήτη ο Γιόβιτς: Και «έσπασε» την καραντίνα και πάρκαρε παράνομα στο Βελιγράδι (pics)

Ούτε η πανδημία του κορωνοϊού είναι αρκετή για να κάνει τον Λούκα Γιόβιτς να συμμορφωθεί με τους κανόνες...

Στον δικό του… κόσμο ζει ο Λούκα Γιόβιτς και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει συνεχώς με τις πράξεις του.

Ο Σέρβος επιθετικός «έσπασε» την καραντίνα της Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέφοντας στην πατρίδα του και μάλιστα αναμένεται γερή «καμπάνα» για εκείνον από τη «βασίλισσα». Ωστόσο και στο Βελιγράδι φρόντισε να κάνει αισθητή την… παρουσία του, κάνοντας νέες ανοησίες.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Κurir», ο νεαρός φορ δεν τηρεί το «μένουμε σπίτι» ούτε στη Σερβία, καθώς βγήκε να κάνει κανονικά τη βόλτα του στο Βελιγράδι.

Όμως, σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιόβιτς είχε παρκάρει παράνομα πάνω σε πεζοδρόμιο το πολυτελές όχημά του, με αποτέλεσμα φυσικά να πάρει κλήση από την τροχαία, αλλά παράλληλα εκνεύρισε και κάποιον διερχόμενο πεζό, ο οποίος δεν μπορούσε να περάσει εύκολα και έτσι του άφησε ένα χαρτάκι στο παρμπρίζ, που ανέφερε: «Μην είσαι τόσο υπερόπτης πια, αδερφέ».

Στο μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης (19/3) η εισαγγελία του Βελιγραδίου έστειλε εξώδικο στον Γιόβιτς, καθώς δεν τήρησε την καραντίνα –που προβλέπεται για τους ταξιδιώτες- μετά την επιστροφή του από την Ισπανία. Η δικαιολογία του ήταν πως ήθελε να πάει στο φαρμακείο, ωστόσο εάν παραβιάσει ξανά την απομόνωση, τότε είναι πολύ πιθανό να συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x