Στο επίκεντρο των συζητήσεων των ΠΑΕ βρίσκεται το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτάει τον έλεγχο της Forthnet-Nova.

Όπως αναφέρει η «LiveSport», οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας θεωρούν πως ελλοχεύει κίνδυνος αθέμιτου ανταγωνισμού, εφόσον ο ισχυρός άνδρας ανταγωνιστικής ομάδας έχει τον έλεγχο των συμβολαίων που προσφέρονται στους υπόλοιπους.

Ήδη, ΑΕΚ και Βόλος έχουν ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η παραπάνω φημολογία θα ακολουθήσουν τον δρόμο του ΠΑΟΚ, με τη δημιουργία δικής τους διαδικτυακής πλατφόρμας για τη μετάδοση των αγώνων τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην Nova αναμένεται να μείνουν ο Άρης, η ΑΕΛ, ο Πανιώνιος και πιθανότατα ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός τηρούν στάση αναμονής.

«Όλα αυτά είναι σενάρια ακόμα και το θέμα δεν μας απασχολεί τώρα. Αν και εφόσον υλοποιηθεί η συμφωνία θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε», αναφέρουν κύκλοι της πράσινης ΠΑΕ, ενώ οι Αγρινιώτες τονίζουν:

«Δεν προτρέχουμε. Αν δεν κινηθούμε συνολικά και κοιτάζει κάθε ομάδα πώς θα πάρει μερικά χρήματα περισσότερα από την άλλη, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube