Stoiximan Super League

«Σε… ανοιχτή γραμμή Παναθηναϊκός και Βαγιαδολίδ για μεταγραφές»

Ρεπορτάζ στην Ισπανία γράφει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει… στενή συνεργασία με τη Βαγιαδολίδ για αποκτήσεις και παραχωρήσεις παικτών από εδώ και πέρα, χαρακτηρίζοντας «τελειωμένη» την υπόθεση Αντονίτο.

Για δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βαγιαδολίδ με… μεταγραφικό φόντο κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα στην Ισπανία της ιστοσελίδας «pucelafichajes.com», που ασχολείται με το ρεπορτάζ της καστιγιάνικης ομάδας.

Σε αυτό, γίνεται ειδική μνεία στην παρουσία του Τσάβι Ρόκα στο «τριφύλλι» και καταγράφονται οι εξελίξεις αναφορικά με τον ερχομό του Αντονίτο στην Ελλάδα αλλά και το… παρελθόν της εν λόγω συνεργασίας, μέσω της παρουσίας του Ανουάρ Τουχαμί στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:
«Από τότε που ο Ανουάρ έφτασε στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη χρονιά, η ελληνική ομάδα έχει στρέψει το βλέμμα της προς την Βαγιαδολίδ και μάλιστα ρώτησε για πολλούς παίκτες το καλοκαίρι. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου κινήθηκαν για τους Ανουάρ, Κίκο Πέρεζ και Ελ Χασέν, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν.

Αυτή τη χρονική στιγμή, υπάρχουν δύο παίκτες, για τους οποίους διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο και Αγουάδο. Η μεταγραφή του δεξιού μπακ φαίνεται να έχει κλείσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, εκτός αν κάτι πάει πολύ στραβά. Ο Αντονίτο θα έρθει χωρίς κάποιο κόστος.

Η περίπτωση του αμυντικού χαφ είναι πιο πολύπλοκη, καθώς ο Αγουάδο έχει πρόταση από την Φουενλαμπράδα.

Οι πολύ καλές σχέσεις του Τσάβι Ρόκα με τους Γκόμεζ και Σέρτζιο μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες ανταλλαγές τα επόμενα χρόνια. Η Βαγιαδολίδ επίσης θα έχει το προβάδισμα σε περίπτωση που θέλει να κάνει δικό της κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x