Σκωτία

Σε επαναληπτικό η Ρέιντζερς, λύτρωση στο 92’ για Ινβερνές

Η Ρέιντζερς έμεινε στο 1-1 με την Αμπερντίν και θα διεκδικήσει σε επαναληπτικό την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας. Πρόκριση με γκολ στο 92’ για την Ινβερνές, 2-1 τη Νταντί Γιουνάιτεντ.

Σε επαναληπτικό, που θα γίνει στο «Άιμπροξ» στις 12 Μαρτίου θα λύσουν τις διαφορές τους Ρέιντζερς και Αμπερντίν για ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας, καθώς ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Πιτόντρι». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με πέναλτι του Κοσγκρόουβ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 48’ με τον Βοράλ, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ωστόσο, αυτή που ήταν πιο απειλητική ήταν η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ. Οι «διαμαρτυρόμενοι» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο, τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και μαζί στην πρόκριση.

Το εισιτήριο πήρε η Ινβερνές στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς με χιτσκοκικό φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 19’ με τον Τσάλμερς και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 68’ με πέναλτι του Κλαρκ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό, ήρθε ο Ντοράν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να δώσει τη νίκη με 2-1 στην Ινβερνές και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας.

Πρόγραμμα-Αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης

Σάββατο 2/3
Χιμπέρνιαν-Σέλτικ 0-2
(62’ Φόρεστ, 75’ Μπράουν)

Κυριακή 3/3
Αμπερντίν-Ρέιντζερς 1-1
(11’ πεν. Κόσγκροουβ - 48’ Βοράλ)

Νταντί Γιουν.-Ινβερνές 1-2
(68’ πεν. Κλαρκ - 19’ Τσάλμερς, 90+2’ Ντοράν)

Δευτέρα 4/3
Πάρτικ-Χαρτς (21:05)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x