Γερμανία

Σε καραντίνα όλη η Βέρντερ λόγω κρούσματος κορωνοϊού!

Η Βέρντερ Βρέμης ανακοίνωσε ότι παίκτης της βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και όλη η ομάδα τέθηκε σε καραντίνα μέχρι τα νέα τεστ της Παρασκευής.

Ο κορωνοϊός… χτύπησε και την Βέρντερ Βρέμης που ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα επαγγελματίας παίκτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται ήδη σε καραντίνα!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός είναι ο Φέλιξ Αγκού, που είναι καλά στην υγεία του και φαίνεται πως είναι ασυμπτωματικός, ενώ στην ίδια ανακοίνωση οι «πράσινοι» ενημέρωσαν πως τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά…

Ωστόσο, το τμήμα υγείας της Βρέμης αποφάσισε ότι σε καραντινα 14 ημερών θα μπει και ο συμπαίκτης και συγκάτοικος του Αγκού, Ταχίτ Τσονγκ, ενώ αυτό ισχύει και για ένα ακόμα μέλος του σταφ της Βέρντερ.

Παράλληλα, προληπτικά, ολόκληρη η γερμανική ομάδα, συμπερλαμβανομέν0ου του προπονητικού επιτελείου και των άλλων μελών, θα μπει εθελοντικά σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι τα επόμενα τεστ την Παρασκευή (23/10) το πρωί!

Έτσι, η σημερινή προπόνηση ακυρώθηκε ενώ είναι σαφές πως η προετοιμασία της Βέρντερ για τον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Χόφενχαϊμ δεν είναι πλέον δυνατή…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x