Ιταλία

Σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας ο Λεντέσμα

Τη φανέλα της Τερνάνα θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος υπέγραψε και θα συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάν Λεντέσμα, που υπέγραψε συμβόλαιο με την Τερνάνα.

Ο Αργεντινός, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την ιταλική ομάδα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Serie B’.

Πάντως, ο Λεντέσμα, παρόλο που δεν καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό, έφυγε κύριος από τους «πράσινους», χαρίζοντας όλο το ποσό του συμβολαίου του της δεύτερης σεζόν, που ήταν περίπου 350.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x