Γαλλία

Σε τεντωμένο… σεντόνι

Με κομμένη την ανάσα! Σε οριακές καταστάσεις μπαίνει η Ligue 1 στην 26η αγωνιστική και τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσπάθεια των Μονακό, Λιόν για τη 2η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι μπαίνει το Championnat σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, με τις Μονακό και Λιόν που ισοβαθμούν (59 β.) να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά και τις Νις-Σεντ Ετιέν να παραμονεύουν δύο… βήματα πίσω.

Εύκολο είναι θεωρητικά το έργο των πρώτων δύο, καθώς οι Μονεγάσκοι θα αντιμετωπίσουν την 12η της βαθμολογίας, Γκινγκάμπ και οι «λιονέ» την Γκαζαλέκ Αζαξιό που απέχει μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη, όντας 17η. Οι ανέτοιμοι Κοεντράο, Πάσαλιτς, Τραορέ και Τουρέ δεν υπολογίζονται και πάλι από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η Ολιμπίκ, που εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική και την έπιασε πάλι στην δεύτερη θέση, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αζαξιό και να πετύχει την έβδομη νίκη της σε εννέα παιχνίδια.

Έχοντας πιο το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Μαρσέιγ στα τέλη Μαΐου, αλλά και στις διακοπές, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει να βγάλει την αγγαρεία κόντρα στη Ρεν, στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (29/04)
Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεν

Σάββατο (30/04)
Ναντ-Νις (15:00)
Σεντ Ετιέν-Τουλούζ (18:00)
Μονακό-Γκινγκάμπ (21:00)
Τρουά-Μπορντό (21:00)
Λοριάν-Λιλ (21:00)
Καέν-Μπαστιά (21:00)
Ρεμς-Μονπελιέ (21:00)

Κυριακή (01/05)
Ανζέ-Μαρσέιγ (18:00)
Λιόν-Γκαζελέκ Αζαξιό (22:00)


Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής
Μπορντό-Λοριάν
Ναντ-Καέν
Γκαζελέκ Αζαξιό-Παρί Σεν Ζερμέν
Λιλ-Γκινγκάμπ
Μονπελιέ-Ρεν
Νις-Σεντ Ετιέν
Μαρσέιγ-Ρεμς
Λιόν-Μονακό
Μπαστιά-Ανζέ
Τουλούζ-Τρουά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x