Ισπανία

Συμφώνησε με Κίκε Φλόρες η Σεβίλλη, τον προτίμησε από Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Κίκε Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Σεβίλλης, καθώς προτιμήθηκε από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την πρόσληψη του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες στον πάγκο της Σεβίλλης. Ο 58χρονος Ισπανός προπονητής συμφώνησε χθες με τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι τον προτίμησαν από τον Χάβι Γκράθια και τον μέχρι πρότινος προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποτελεί από χθες ουσιαστικά παρελθόν, καθώς πήγε και μάζεψε τα πράγματά του. Η Σεβίλλη μετά την εντός έδρας ήττα από την Χετάφε με 3-0, ισοβαθμεί στην 18η θέση μαζί με τη Θέλτα έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο.

Ο νέος προπονητής θα υπογράψει ως το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με τη Γρανάδα (22:30).

Ο Κίκε Φλόρες έχει πλούσια εμπειρία έχοντας δουλέψει σε Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Γουότφορντ και Εσπανιόλ μεταξύ άλλων, ενώ πέρσι απολύθηκε από την Χετάφε τον περασμένο Απρίλιο. Ο μεγαλύτερος τίτλος που έχει κατακτήσει είναι το Europa League με την Ατλέτικο το 2010.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x