Ισπανία

Το… ψάχνει για Ντεπάι η Σεβίλλη

Σε συζητήσεις με τον Μέμφις Ντεπάι, προκειμένου να αφήσει την Μπαρτσελόνα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, βρίσκεται η Σεβίλλη, όπως παραδέχτηκε και ο Μόντσι!

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του φέρεται να αναζητάει ο Μέμφις Ντεπάι, αφού ο Τσάβι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του στη Μπαρτσελόνα, μετά την απόκτηση των Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Ραφίνια το καλοκαίρι.

Ενώ παράλληλα κινείται και για την ενίσχυση των «μπλαουγκράνα» ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με παίκτη στη θέση του Ολλανδού εξτρέμ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή του «Καμπ Νου».

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, δε, η Σεβίλλη έχει ήδη συναντηθεί με τον ατζέντη του Ντεπάι ενώ ετοιμάζει και επίσημη πρόταση προς την Μπαρτσελόνα!

«Πράγματι μιλάμε με τον Ντεπάι και μετά το Μουντιάλ ελπίζω πως προχωρήσουμε αυτές τις συζητήσεις», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας από την Ανδαλουσία, Μόντσι,

Καθώς, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο ίδιος θεωρεί ότι ο 28χρονος επιθετικός μπορεί να δώσει έξτρα δυναμική στην Σεβίλλη για να διεκδικήσει τίτλους φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x