Γαλλία

Σεντ-Ετιέν: Παίζει το «κεφάλι» του με Λιόν ο Κλοντ Πιέλ

Η κάκιστη σεζόν που πραγματοποιεί η Σεντ-Ετιέν στη φετινή Ligue 1 έχουν φέρει τον προπονητή Κλοντ Πιέλ ένα βήμα από την απομάκρυνσή του από τους «στεφανουά».

Το Σάββατο (25/9) η Σέντ-Ετιέν γνώρισε την πέμπτη διαδοχική ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με το βαρύ 0-3 από τη Νις, παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη μετά το πέρας οκτώ αγωνιστικών στη Ligue 1 (0-5-3).

Η νέα κακή εμφάνιση έφερε την... έκρηξη των οπαδών οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις τόσο από τον Κλοντ Πιέλ όσο και από τους παίκτες της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως οι «στεφανουά» αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα - ενδεικτικό πως έκαναν μόλις μία μεταγραφή το καλοκαίρι - ωστόσο η τελευταία θέση της βαθμολογίας... ξενίζει πολύ στις τάξεις του συλλόγου.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «L' Equipe» ο 60χρονος Γάλλος τεχνικός, που βρίσκεται από τον Οκτώβριο του 2019 στον πάγκο της ομάδας, βρίσκεται ένα... βήμα από την απόλυση. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του έχει χαθεί και πλέον πολλά θα εξαρτηθούν στο παιχνίδι της Κυριακής και στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Λιόν. Όπως σημειώνεται, σε ενδεχόμενο νέας απώλειας το παιχνίδι αυτό ίσως αποδειχθεί το... κύκνειο άσμα του Πιέλ στον πάγκο της Σεντ-Ετιέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x