Γαλλία

Τρομακτικό ντου και επίθεση με φωτοβολίδες από οπαδούς της Σεντ Ετιέν μετά τον υποβιβασμό!

Απίστευτες εικόνες στη Γαλλία, με οπαδούς της Σεντ Ετιέν να εισβάλουν στο γήπεδο μετά τον υποβιβασμό στη Ligue 2 και να πετούν δεκάδες φωτοβολίδες και καπνογόνα.

Η Σεντ Ετιέν υποβιβάστηκε στη Ligue 2 χάνοντας στα πέναλτι από την Οσέρ, με τους οπαδούς της να μην το παίρνουν καθόλου ψύχραιμα και να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο του “Geofreoy-Guichard” μετά τη λήξη του αγώνα.

Μάλιστα δεν έμειναν εκεί, καθώς εκτόξευσαν δεκάδες καπνογόνα και φωτοβολίδες προς σε κάθε κατεύθυνση, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να τρέχουν πανικόβλητοι στη φυσούνα και τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο γήπεδο να επεμβαίνουν κάνοντας χρήσης χημικών.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για τραυματισμούς ή συλλήψεις, με τη διοίκηση των «στεφανουά» να ενημερώνει πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις αναφορικά με τον μέλλον του συλλόγου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εκτεταμένα επεισόδια στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια, με αναμετρήσεις ομάδων όπως η Λιόν, η Μαρσέιγ και η Νις να έχουν στιγματιστεί και αυτές από αντίστοιχα περιστατικά.





Σεντ Ετιέν: Επίθεση των οπαδών μετά τον υποβιβασμό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x