Σκωτία

Απτόητη και ανατρεπτική η Σέλτικ, συνέχισε στο +9 από τη Ρέιντζερς

Εάν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σεντ Μίρεν, η Σέλτικ -αγωνιζόμενη από το 38' με παίκτη παραπάνω- έριξε «πεντάρα» (1-5), σημείωσε την 11η σερί της νίκη και συνέχισε στο +9 από τη Ρέιντζερς.

Η Σέλτικ τον… χαβά της.

Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο νικά φέτος η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, η οποία την Κυριακή (5/3) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του σκωτσέζικου πρωταθλήματος επικράτησε 5-1 στην έδρα της Σεντ Μίρεν.

Μάλιστα, κλήθηκε να ανατρέψει το σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6' με την εκτέλεση πέναλτι του Ο' Χάρα. Βέβαια, το έργο για τους Κέλτες έγινε ευκολότερο στο 38', αφού ο Νταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Με παίκτη παραπάνω, λοιπόν, η Σέλτικ χτύπησε… μανιασμένα στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι που αντικατοπτρίστηκε και στον πίνακα του σκορ, με πέντε διαφορετικούς παίκτες της να προσθέτουν το όνομά τους σ' αυτόν. Η αρχή έγινε με τον Ζότα στο 56', για να ακολουθήσουν οι Τζόνστον (61'), Αμπάντα (70'), Ο’ Ρίλι (72'), καθώς και ο Γιουν-Τζου με εκτέλεση πέναλτι στο 81'.

Αυτή αποτέλεσε την 11η σερί νίκη σ' όλες τις διοργανώσεις για τη Σέλτικ, η οποία συνεχίζει απτόητη στο +9 από τη 2η Ρέιντζερς.

Η βαθμολογία:

Σεντ Μίρεν-Σέλτικ: 1-5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x