Σκωτία

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σέλτικ και Ρέιντζερς

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας προκρίθηκαν Σέλτικ και Ρέιντζερς, οι οποίες επικράτησαν των Λίβινγκστον (4-2) και Χιμπέρνιαν (2-0) αντίστοιχα!

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας Σέλτικ και Ρέιντζερς!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ και να ισοφαρίστηκε δις στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Λίβινγκστον, όμως τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 4-2, πετυχαίνοντας τα νικητήρια τέρματά της από το 86' και έπειτα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Σέλτικ ο Μαέντα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 7' και έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του στο 22', μετά την ισοφάριση του Μακάι (12'), πριν συμπληρώσει το χατ-τρικ του στο 86', όταν έγραψε το 3-2! Ο επίσης Ιάπωνας, Φουραχάσι, διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 90'+5', ενώ ο Γένγκι είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στο 54'.



Στους «4» του Κυπέλλου προκρίθηκε και η Ρέιντζερς, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χιμπέρνιαν. Ο Ταβερνιέρ έχασε πέναλτι στο 23', αλλά ο Λούντστραμ πήρε το ριμπάουντ για να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Φαμπιάν Σίλβα έκανε το τελικό 0-2 στο 83', και ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες, με τους Ομπίτα και Γουέλς να αποβάλλονται μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (68' και 71').

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x