Σκωτία

Ξέσπασμα για Σέλτικ με εξάρα επί της Λίβινγκστον!

Η Σέλτικ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο μετά από δύο αγωνιστικές, σκορπώντας τη Λίβινγκστον με το εντυπωσιακό 6-0.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ η Σέλτικ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-0 της Λίβινγκστον στην Γλασκώβη.

Έτσι, οι «κέλτες» επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, χάρη στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου πέτυχαν τα τέσσερα από τα έξι γκολ τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μοχάμεντ Ελιονούσι με δύο τέρματα (54', 66'), ενώ από ένα πρόσθεσαν οι Φόρεστ (30'), Τέρνμπουλ (38'), Κρίστι (87') και ο Φιτζγουότερ (αυτ. 50').

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα για τα πλέι οφ, η Αμπερντίν έφυγε με τεράστιο διπλό από την έδρα της Σεντ Τζόνσον, χάρη στο τέρμα του Χέις στο 52ο λεπτό. Αποτέλεσμα που ανέβασε τους φιλοξενούμενους στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για τα πλέι άουτ, η Νταντί Γιουνάιτεντ πέρασε 1-0 από την έδρα της Χάμιλτον και σε συνδυασμό με την ήττα της Σεντ Μίρεν από την Μάδεργουελ (1-0), ανέβηκε στην πρώτη θέση της σχετικής βαθμολογίας. Τέλος, Κιλμάρνοκ και Ρος Κάουντι έμειναν στο 2-2 σε ένα εντυπωσιακό ματς, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την προτελευταία θέση, η οποία οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού.

Αναλυτικά η πρώτη αγωνιστική σε πλέι οφ και πλέι άουτ:

Σέλτικ-Λίβινγκστον 6-0
(30' Φόρεστ, 38' Τερνμπουλ, 50' Φιτζγουότερ αυτ., 54', 66' Ελιουνούσι, 87' Κρίστι)

Σεντ Τζόνσον-Αμπερντίν 0-1
(52' Χέις)

Χάμιλτον-Νταντί Γιουνάιτεντ 0-1
(6' ΜακΝούτι)

Κιλμάρνοκ-Ρος Κάουντι 2-2
(3' Μπερκ, 16' Πίνοκ – 5' Γκάρνταϊν, 54' Ιακοβίτι)

Μάδεργουελ-Σεντ Μίρεν 1-0
(62' Κόουλ)

Κυριακή 11/4

Ρέιντζερς-Χιμπέρνιαν (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x