Πλησιάζει κι απειλεί για κορυφή η Σέλτικ. Οι «καθολικοί» σάρωσαν 4-0 την Νταντί Γιουνάιτεντ στο «Σέλτικ Παρκ» για την 22η αγωνιστική της Scottish Premier και μείωσαν στο -3 τη διαφορά τους στη δεύτερη θέση από την πρωτοπόρο Χαρτς, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και την Κυριακή αγωνίζεται στην έδρα της Νταντί, με τους πρωταθλητές να ελπίζουν σε «γκέλα» των «καρδιών» για να μείνουν όσο γίνεται πιο κοντά στην έκπληξη της σεζόν, αφήνοντας τους φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1987 στο -2 από την προνομιούχο εξάδα.
Οι παίκτες του Μάρτιν Ο’ Νιλ έφτασαν στην επικράτηση με τα τέρματα των Χιουνγκ στο 27’, Ενγκελς στο 32΄, Νάγκεν στο 63’ και Μαέντα στο 69’.
Έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο την πρώτη τριάδα οι Χιμπέρνιαν και Μάδεργουελ μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Εδιμβούργο.
Σταθερά στην εξάδα η Φόλκερκ, η οποία «πέρασε» 2-0 από την έδρα της Σεν Μίρεν και την άφησε στη δέκατη θέση.
Δεν ξέφυγαν από τις δύο τελευταίες θέσεις Λίβινγκστον και Κιλμάρνοκ μετά το μεταξύ τους 1-1 στην έδρα της πρώτης, με τους γηπεδούχους να παραμένουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Σάββατο 10/1/2026
Σέλτικ-Νταντί Γιουνάιτεντ 4-0
Χιμπέρνιαν-Μάδεργουελ 1-1
Σεν Μίρεν-Φόλκερκ 0-2
Λίβινγκστον-Κιλμάρνοκ 1-1
Κυριακή 11/1
Νταντί-Χαρτς 16:00
Αμπερντίν-Ρέιντζερς 18:30
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






