Σκωτία

Σέλτικ: Παραιτήθηκε ο Λένον!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σέλτικ αποτελεί ο Νιλ Λένον, που παραιτήθηκε σήμερα, όπως ανακοίνωσε η σκωτσέζικη ομάδα.

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται, πλέον, η Σέλτικ, καθώς ο Νιλ Λένον υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία κι έγινε δεκτή, τρεις ημέρες μετά την ήττα σοκ από την Ρος Κάουντι!

Οι Κέλτες βρίσκονται 18 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς στο πρωτάθλημα, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ δεν συνεχίζουν ούτε και στην Ευρώπη.

Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής βρέθηκε στον πάγκο της Σέλτικ για δύο χρόνια, στην δεύτερη θητεία του, έχοντας αντικαταστήσει τον Μπρένταν Ρότζερς, που μετακόμισε στην Λέστερ τον Φεβρουάριο του 2019.

Ωστόσο, βρέθηκε κάτω από έντονη πίεση σχεδόν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, με τους Καθολικούς να κυνηγούν τον «αιώνιο» αντίπαλο τους με το… καλημέρα. Έτσι, ο 49χρονος κόουτς αποφάσισε να αφήσει την θέση του.

Προσωρινός διάδοχος του Λένον, όπως ανακοίνωσε η Σελτικ, θα είναι ο νυν βοηθός του, Τζον Κένεντι, ο οποίος θα μείνεις το τιμόνι για τα εναπομείναντα οκτώ ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x