Σκωτία

Τέζαρε τη Ρέιντζερς στο 90' και έκανε νταμπλ η απίθανη Σέλτικ!

Με γκολ του Άνταμ Άιντα στο 90' η Σέλτικ νίκησε με 1-0 τη Ρέιντζερς και κατέκτησε το Κύπελλο Σκωτίας, κάνοντας το νταμπλ και φέτος!

Αρνείται να χάσει και να αφήσει κούπα στη Σκωτία η Σέλτικ!

Οι Κέλτες επικράτησαν με 1-0 της Ρέιντζερς και κατέκτησαν το 42ο Κύπελλό τους, κάνοντας το νταμπλ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και το δεύτερο συνεχόμενο μετά την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έδωσε συνέχεια στο εκπληκτικό σερί που τρέχει στα Old Firm ντέρμπι με τους Προτεστάντες, αφού στα 12 τελευταία μεταξύ τους ματς μετρά οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα.

Η Σέλτικ απείλησε στο 8' με τον Φουρουχάσι, που πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 18' ο Χαρτ είπε όχι σε σουτ του Σίλβα. Η Ρέιντζερς είχε την ευκαιρία της στο 26' με τον Ντέσερς, με τον Μπάτλαντ στο 31' να αποκρούει το σουτ του ΜακΓκρέγκορ.

Η Ρέιντζερς στο 61' άνοιξε το σκορ με τον Σίμα, όμως, το γκολ του ακυρώθηκε και στο 90' ο Μπερνάρντο σούταρε, ο Μπάτλαντ έχασε την μπάλα και ο Άινταμε πλασέ εξ επαφής πέτυχε το 1-0, δίνοντας το Κύπελλο στη Σέλτικ.



Σέλτικ: Χαρτ, Κάρτερ Βίκερς, Τέιλορ, Σκέιλς, Τζόνστον, Φόρεστ (71’ Κουν), Ο’Ράιλι, ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (78’ Μπερνάρντο), Μαέντα, Φουρουχάσι (61’ Ιντά)

Ρέιντζερς: Μπάτλαντ, Μπαλογκάν, Ταβερνιέ, Ντέιβις, Στέρλινγκ (81’ ΜακΚόσλαντ), Γιλμάζ, Κάντγουελ (74’ Ράιτ), Ράσκιν (90+4’ Λούντστραμ), Ντιομαντέ, Ντέσερς (46’ Σίμα), Φάμπιο Σίλβα (74’ Ματοντό).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x