Σκωτία

Γλίτωσε από της… Ρέιντζερς τα δόντια και το σηκώνει η Σέλτικ!

Τον τίτλο στη Σκωτία -παρόλο που τα είδε όλα από τη Ρέιντζερς- εξασφάλισε η Σέλτικ! Οι «διαμαρτυρόμενοι» άγγιξαν μεγάλη ανατροπή, αλλά το δοκάρι κράτησε το 1-1 (και το +6 των «καθολικών» στην κορυφή).

Αγκαλιά με τον τίτλο είναι πλέον η Σέλτικ! Αν και κινδύνευσε με… έμφραγμα στο ντέρμπι με τη Ρέιντζερς, η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη κράτησε το 1-1 (και μαζί τη διαφορά ασφαλείας στην πρώτη θέση).

Ο Έλληνας φορ δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα και μπήκε αλλαγή στο 61’ στη θέση του Φουρουχάσι. Έστω και χωρίς αυτόν όμως, οι «καθολικοί» πήραν το προβάδισμα στο 21’ με προβολή του Ζότα από σέντρα του Μαέντα.

Στο β’ ημίχρονο ωστόσο η Ρέιντζερς αντέδρασε. Ισοφάρισε με σουτ του Σακάλα στην κλειστή γωνία στο 67’. Και χρειάστηκε μια μεγάλη επέμβαση του Χαρτ (που ξεχρέωσε την ευθύνη του στο γκολ), αλλά και το… δοκάρι του στο τέλος για να μη γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Διότι εκεί σταμάτησε το πλασέ του Σάκαλα σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στο 86’, με αποτέλεσμα ν’ αποτραπεί νέο πατατράκ της Σέλτικ (μετά τον αποκλεισμό προ ημερών από το Κύπελλο) και να διατηρηθεί η ισοπαλία.

Αυτή που κρατάει το +6 της ομάδας του Ποστέκογλου στην κορυφή και δεδομένου ότι απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι τη λήξη των πλέι-οφ, τη στέφει ουσιαστικά πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x