Σκωτία

Δεύτερη σερί απώλεια βαθμών χωρίς... αντίκρισμα για την πρωταθλήτρια Σέλτικ!

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Σέλτικ και Σεντ Μίρεν (2-2), με τους Κέλτες να αγωνίζονται με πολλές αλλαγές, έχοντας κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα Σκωτίας.

Σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, Σέλτικ και Σεντ Μίρεν ήρθαν ισόπαλες με 2-2 για την 36η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, με τους Κέλτες να δοκιμάζουν πρόσωπα, καθώς, έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα Σκωτίας.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έφτασε τους 96 βαθμούς σε 35 αγωνιστικές, ενώ το σύνολο του Στιβ Ρόμπινσον με 46 πόντους, έχασε και τις μαθηματικές ελπίδες που είχε για ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης σεζόν.

Στα του αγώνα, η Σεντ Μίρεν μπήκε δυνατά και μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ με τον Κέρτις Μάιν. Η Σέλτικ αντέδρασε άμεσα και στο 14’ έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία με τον Φουρουχάσι.

Η Κέρτις Μάιν ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού και σκόραρε δεύτερο γκολ, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στη Σεντ Μίρεν στο 39’.

Στο δεύτερο μέρος, η Σέλτικ πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 81’ ο ΜακΓκρέγκορ ισοφάρισε ξανά, κάνοντας το 2-2, ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x