Σκωτία

Έριξε επτάρα και συνέχισε την «προέλαση» η Σέλτικ

Με εκ των σκόρερ τον Γιώργο Γιακουμάκη, η Σέλτικ νίκησε με το εμφατικό 7-0 τη Σεν Τζόνστον στη Γλασκώβη για την 33η αγωνιστική της Scottish Premier και ξέφυγε προσωρινά με +9 από τη Ρέιντζερς.

Η Σέλτικ διέλυσε εντυπωσιακά 7-0 τη Σεν Τζόνστον στο «Σέλτικ Παρκ» για την 33η αγωνιστική της Scottish Premier και ξέφυγε προσωρινά με +9 στην κορυφή της βαθμολογίας από τη δεύτερη Ρέιντζερς, με τους «προτεστάντες» να αγωνίζονται την Κυριακή στην έδρα της Σεν Μίρεν και μπορεί να μειώσουν ξανά στο -6 από τους «καθολικούς», αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία θέση.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε το 2-0 των «καθολικών» στο 22΄. Τα υπόλοιπα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Χατάτε στο 8’, Μαέντα στο 36’, Γιουράνοβιτς στο 51’, Ο’ Ρίλεϊ στο 70’ και 73’ και Αμπάντα στο 78’.

Δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση η Χαρτς μετά το 3-1 επί της Χιμπέρνιαν στο ντέρμπι του Εδιμβούργου, που άφησε, πάντως, τους «χιμπς» στην προνομιούχο εξάδα.

Δεν κατάφερε να νικήσει την ουραγό Νταντί η Νταντί Γιουνάιτεντ εντός έδρας στο τοπικό ντέρμπι (2-2) και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις «καρδιές» στην τρίτη θέση.

Διατήρησε τη θέση της στην πεντάδα η Μάδεργουελ μετά το 2-2 στην έδρα της Λίβινγκστον, που έμεiνε στο -1 από την εξάδα των πλέι οφ.

Ξεπέρασε στη βαθμολογία την Αμπερντίν η Ρος Κάουντι με το 1-0 στην έδρα των κυπελλούχων Ευρώπης του 1983.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x