Σκωτία

Ανέτρεψε την Χαρτς και διατήρησε τη «διαφορά ασφαλείας» από τη Ρέιντζερς η Σέλτικ

Νίκες με ανατροπές πανηγύρισαν Σέλτικ και Ρέιντζερς κόντρα σε Χαρτς και Χιμπέρνιαν αντίστοιχα, με τους Κέλτες να παραμένουν στο +9 από τους μεγάλους αντιπάλους τους.

Μπορεί να βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ, αλλά τελικά Σέλτικ και Ρέιντζερς συνέχισαν με άνετες νίκες τις υποχρεώσεις τους στην σκωτσέζικη Premiership!

Η Σέλτικ αιφνιδιάστηκε στην έδρα της από τη Χαρτς, μένοντας πίσω στο σκορ στο 6ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης μετά από γκολ του Γκίνελι, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου βρήκε τρόπο να αντιδράσει.

Στο 25' ο Μαέντα ισοφάρισε, ενώ στο 60' ο Φουραχάσι έκανε την ανατροπή μετά από ασίστ του Μούι. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Χακσαμπάνοβιτς στο 84'.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε στην έδρα της Χιμπέρνιαν και η Ρέιντζερς, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στο -9 από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ με αυτογκόλ του Γκόλντσον στο 8', με τον Ταβερνιέ να ισοφαρίζει μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (12'). Ο Τσόλακ σκόραρε για το 1-2 στο 34', ενώ η Ρέιντζερς «κλείδωσε» το τρίποντο στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας δύο ακόμα γκολ μέσα σε διάστημα έξι λεπτών (52'. 58'), με τους Σακαλά και Τσόλακ.

Τέλος, ισόπαλη ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Λίβινγκστον και Νταντί Γιουνάιτεντ, στην έδρα της πρώτης. Ο Μπράντλεϊ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο 13', ενώ ο Μπέχιτς ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στο 59'.

Η βαθμολογία της σκωτσέζικης Premiership μετά το πέρας 28 αγωνιστικών:
Σέλτικ-Χαρτς 3-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x