Βέλγιο

Μπριζ με ψυχή πρωταθλήτριας, «καθάρισε» τη Σεν-Ζιλουάζ και σκαρφάλωσε πρώτη!

Κοντά στον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο βρίσκεται η Μπρίζ, μετά από την επικράτηση με 2-0 επί της Σεν-Ζιλουάζ στην έδρα της. Προβάδισμα για Europa Legue πήρε η Άντερλεχτ.

Με την νίκη έφυγε από την έδρα της Σεν-Ζιλουάζ η Μπριζ, καθώς επικράτησε με 2-0 για την 3η αγωνιστική των playoffs του βελγικού πρωταθλήματος και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Από την αρχή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κυνήγησαν τους τρείς βαθμούς, με τον Ντενίς Οντόι να επιχειρεί ένα σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 55' με τον Φανζέιρ να αστοχεί από την άσπρη βούλα. Στο 74' ο Φανάκεν έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μπριζ, όταν με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας και έγραψε το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Αντόνιο Νούσα, όπου με ψυχραιμία κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων και να χαρίσει μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Αντβέρπ φιλοξένησε την Άντερλεχτ σε μια μάχη για την εξασφάλιση της 3ης θέσης, που θα οδηγεί στο Europa League. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβληθούν και να επικρατήσουν με 4-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x