Γενικά

Η μάχη… της πετσέτας: Τα κωμικοτραγικά περιστατικά με τον αναπληρωματικό πορτιέρε στον αφρικανικό τελικό

Ο τελικός του Κόπα Άφρικα είχε ακόμη ένα απίστευτο στιγμιότυπο, με τον Μεντί να κυνηγά… πετσέτα για να στεγνώσει τα γάντια του, καθώς οι Μαροκινοί προσπαθούσαν να τον επηρεάσουν μέσα στη βροχή.

Είναι απόλυτα χαρακτηριστικό του ρητού που λέει πως όσο ζει κανείς δεν πρέπει να θεωρεί ότι τα έχει δει όλα… Γιατί αυτό που συνέβη στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής -ανάμεσα σε πολλά άλλα, είναι η αλήθεια- σίγουρα δεν το είχαμε ξαναδεί.

Ο Εντουάρ Μεντί χρειάστηκε τη βοήθεια του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Σενεγάλης για να στεγνώνει τα γάντια του από τη βροχή, καθώς άνθρωπος των Μαροκινών μαζί με ball-boys κυνηγούσαν να πάρουν την πετσέτα, επιχειρώντας να επηρεάσουν τη σταθερότητα του πρώην κίπερ της Τσέλσι.

Το… κυνηγητό αυτό κατέληξε σε μικρές «μάχες» σώμα με σώμα, προσθέτοντας ακόμη ένα επεισόδιο στη λίστα με τα τραγελαφικά γεγονότα του τελικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x