Stoiximan Super League

Σένκεφελντ: «Δεν έχουμε ακόμη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά περνάω καλά εδώ»

Τη ζωή στην Αθήνα και την αγάπη των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο σχολίασε σε ολλανδικό Μέσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ, τονίζοντας ότι περνάει καλά στον Παναθηναϊκό και στη χώρα.

Ενθουσιασμένος με την ζωή του στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο Ολλανδός αμυντικός ανέφερε πως δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για τους «πράσινους», όσο και για τη ζωή στην Αθήνα.

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, αλλά περνάω καλά εδώ. Είμαι, επίσης, σίγουρος ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα εδώ. Η Αθήνα είναι επίσης μια κορυφαία πόλη με την ιστορία της, τις όμορφες παραλίες και τα καλά πάρτι στην παραλία. Ωστόσο, δεν τα καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καθίσουμε σε ένα ξενοδοχείο με ολόκληρη την ομάδα, μια μέρα νωρίτερα από κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι ο προπονητής θέλει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει κλίμα συγκέντρωσης».

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αναφέρθηκε και στην «τρέλα» των Ελλήνων οπαδών για το ποδόσφαιρο, αλλά και τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας: «Όταν σταματάω σε διόδια, υπάρχει πάντα κάποιος που φωνάζει “νικήστε”. Δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό στην Ολλανδία ή στην Αυστραλία, οπότε αυτό είναι πολύ ωραίο να βιώσω. Οι άνθρωποι εδώ μιλούν πραγματικά για το ποδόσφαιρο ασταμάτητα και είναι ακόμη πιο φανατικοί. Οι άνθρωποι έχουν συχνά δύο δουλειές εδώ και έχουν ακόμα λίγα χρήματα. Το ποδόσφαιρο είναι η διέξοδο και η περηφάνια τους. Γι ‘αυτό ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς ότι σταμάτησε για έξι εβδομάδες η αγωνιστική δραστηριότητα λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας. Ευτυχώς, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν».

Όσο για τους στόχους του για το μέλλον, ανέφερε: «Τώρα περνάω υπέροχα στον Παναθηναϊκό και ποτέ δεν ξέρεις πώς πάνε τα πράγματα, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήταν πολύ ωραίο να επιστρέψω στην Ολλανδία. Στον Παναθηναϊκό, θα ήταν σπουδαίο μα βγούμε στην Ευρώπη, ίσως το πετύχουμε μέσω του Europa League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x