Γενικά

Σέρβιρε... υποβιβασμό στην Κύπρο ο Ελαμπντελαουί!

Ήττα που τη φέρνει εκτός απροόπτου στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας υπέστη η Κύπρος στο ΓΣΠ από τη Νορβηγία, καθώς με το 2-0 αναμένεται να υποβιβαστεί ως η χειρότερη 3η του Γ’ γκρουπ δυναμικότητας.

Ήττα που την οδηγεί στο Δ’ γκρουπ δυναμικότητας υπέστη η Κύπρος από τη Νορβηγία στο ΓΣΠ.

Η ομάδα του Μπεν Σιμόν δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και απολύτως λογικά έχασε 2-0 από τους Σκανδιναβούς στην τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Όλα Καμαρά που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Το σκορ άνοιξε στο 36’ όταν δέχθηκε την κεφαλιά πάσα από τον προωθημένο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ στο 48’ από εκτέλεση κόρνερ του Σέλναες εντελώς ανενόχλητος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο 80’ ο Βαλεντίνος Σιέλης αποβλήθηκε ενώ την ίδια τύχη είχε και ο Ελιουνούσι στο 90’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον, η Κύπρος με τους μόλις 5 βαθμούς με τους οποίους τερμάτισε είναι η χειρότερη 3η των τεσσάρων ομίλων, καθώς στην ειδική βαθμολογία έχει μόλις 1 βαθμό (6 η Ελλάδα, 3 η Αλβανία), όπως και το Μαυροβούνιο.

Η μοναδική ελπίδα για να παραμείνει στο... γκρουπ δυναμικότητας η Κύπρος, είναι να νικήσει αύριο η Ρουμανία το Μαυροβούνιο με 2-0 και πάνω, χωρίς όμως να δεχθεί γκολ, καθώς με περιπτώσεις 3-1, 4-2 κ.ο.κ., το Μαυροβούνιο ευνοείται στην ισοβαθμία.



Κύπρος: Παναγή, Μερκής, Σιέλης, Λαΐφης, Κούσουλος, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κυριάκου (78΄ Φυλακτού), Κάστανος, Αβραάμ (61΄ Εφραίμ), Ζαχαρίου (85΄ Μακρής)

Νορβηγία: Γιαρστάιν, Μέλιγκ, Ρόστεντ, Νορτβάιτ, Καμαρά (90΄ Μπέργκε), Τ. Ελιουνούσι (71΄ Σέρλοθ), Μ. Ελιουνούσι, Ελαμπντελαουί, Σέλνες, Χένρικσεν, Φόσουμ (46΄ Έντεγκαρντ)

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Νορβηγία (7-2) 13
2. Βουλγαρία (7-5) 11
3. Κύπρος (5-9) 5
4. Σλοβενία (5-8) 3

Η ειδική βαθμολογία των χειρότερων 3ων:

1. Ελλάδα (3-4) 6
2. Αλβανία (1-8) 3
3. Μαυροβούνιο (1-4) 1
4. Κύπρος (2-7) 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x