Ισπανία

Σέρχιο Ράμος: «100% θα δεχόμουν τον Μέσι στη Ρεάλ, αλλά εγώ ούτε με 70 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα»

Ο Σέρχιος Ράμος δήλωσε πως θα καλούσε ακόμη και στο σπίτι του τον Μέσι αν ερχόταν στη Ρεάλ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα.

Ξεκάθαρες κουβέντες από τον Σέρχιο Ράμος -όχι πως περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από τη «σημαία» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ του, που γυρίστηκε από το Amazon, ο Ράμος δήλωσε πως ευχαρίστως θα φιλοξενούσε τον Λιονέλ Μέσι στο σπίτι του αν ερχόταν στη «βασίλισσα», ο ίδιος, ωστόσο, τόνισε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στην Μπαρτσελόνα, για όλα τα λεφτά του κόσμου!

«Αν θα δεχόμουν τον Μέσι στη Μαδρίτη; 100%, χωρίς καμία αμφιβολία. Θα τον καλούσα ακόμη και στο σπίτι μου. Αλλά εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ στην Μπαρτσελόνα. Ακόμη και για 50 ή 70 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν. Είναι αδύνατον», σχολίασε ο 34χρονος στόπερ.

Ο Ράμος σχολίασε, μάλιστα και την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα, λέγοντας πως έχασαν και οι δύο όταν έφυγε: «Έχασε και αυτός και ο σύλλογος όταν έφυγε. Ο Κριστιάνο και η Ρεάλ έπρεπε να έχουν μια σχέση ζωής».

Θυμίζουμε, στη Μαδρίτη περιμένουν την οριστική απόφαση του Σέρχιο Ράμος σχετικά με το αν θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο ή θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εντυπωσιακές εικόνες από το «εργοτάξιο» του Μπερναμπέου (pics)
Ζιντάν: «Ξέρετε τι είναι ο Κριστιάνο για τη Ρεάλ και πόσο τον αγαπώ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x