Ισπανία

Σετιέν: «Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί στην Μπαρτσελόνα»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Λεγανές και τόνισε πως, το γεγονός ότι ένας παίκτης παίζε σε ένα ματς, δεν σημαίνει ότι θα παίξει και στο επόμενο.

Για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στη Λεγανές, μίλησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς.

Ο τεχνικός των μπλαουγκράνα τόνισε ότι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν υπάρχουν στην ομάδα βασικοί και αναπληρωματικοί παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και ξεχωριστά σε Σουάρες και Γκριεζμάν.

«Εκτός από ορισμένους παίκτες, δεν νομίζω ότι έχουμε βασικούς και αναπληρωματικούς. Το γεγονός ότι έπαιξαν στο πρώτο ματς, δεν σημαίνει ότι θα παίξουν και στο δεύτερο. Θα γίνει αρκετό ροτέισον. Θέλω να συμμετέχει όλο το ρόστερ και θέλω να είναι όλοι έτοιμοι», τόνισε.

«Ο Γκριεζμάν έχει παίξει σχεδόν σε κάθε ματς. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν περισσότεροι παίκτες, τώρα, και τα λεπτά θα πρέπει να μοιραστούν. Θα δούμε πώς θα πάει η διοργάνωση. Ο Γκριεζμάν θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης», ανέφερε για τον Γάλλο φορ.

«Δεν έχω αποφασίσει αν θα ξεκινήσει ο Σουάρες. Είναι μια επιλογή. Θα δούμε. Πρέπει να μιλήσω μαζί του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του, γιατί έχει υποστεί πολλούς τραυματισμούς», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x