Ιταλία

«Σφαγή» Ρόμα-Μίλαν για Φερνάντες

«Ρωμαίοι» και «ροσονέρι», μάχονται για να αποκτήσουν το 16χρονο ταλέντο της PSV που απασχολεί πολλά κλαμπ.

Ονομάζεται Λεάντρο Φερνάντες και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ολλανδικού ποδοσφαίρου. Βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών «μεγάλων» συλλόγων της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων, οι «τζιαλομπλού» και η ομάδα του Μιλάνο.

Γεννημένος τα Χριστούγεννα του 1999, στο Ναϊμέιγκεν, ο Λεάντρο Φερνάντες Ντα Κούνια όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι βασικός στην εθνική Ολλανδίας Under 17 μετρώντας ήδη 16 συμμετοχές.

Ανήκει στις ακαδημίες της PSV Αϊντχόβεν και αγωνίζεται με την ομάδα Under 19, ενώ χρησιμοποιείται τόσο ως ακραίος επιθετικός, όσο και ως επιθετικό χαφ.

Ο ύψους 1,76 ποδοσφαιριστής, αναμένεται να είναι μία από τις αποκαλύψεις του επόμενου Youth League, με τους «ειδικούς» να περιμένουν να λάμψει!

Οι «Λύκοι» βρίσκονται ένα βήμα μπροστά, έχοντας παρακολουθήσει τον παίκτη από κοντά σε διεθνές τουρνουά, γρήγορα όμως αμφότεροι οι σύλλογοι της Serie A, θα προχωρήσουν σε διερευνητική επαφή όσον αφορά την τιμή που ορίζει η PSV, με σκοπό να προχωρήσουν στην απόκτησή του, σε μία κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x