Ισπανία

Σικέιρα ο αντι-Κοεντράο

Τον αντικαταστάτη του Φάμπιο Κοεντράο αναζητά η Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου Γκιγέρμε Σικέιρα.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι ο Φάμπιο Κοεντράο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για αυτό τον λόγο η «βασίλισσα» κινείται για την αντικατάσταση του Πορτογάλου αμυντικού για τον οποίο περιμένει κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Confidencial», ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βρει ήδη τον διάδοχο του διεθνούς άσου στο πρόσωπο του Γκιγέρμε Σικέιρα.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ της Γρανάδα, ο οποίος ξεχώρισε στην περσινή Primera Division και έχει προσελκύσει ομάδων όπως η Έβερτον, η Γαλατασαράι και η Λίβερπουλ.

Οι «μερένχες» περιμένουν μία πρόταση της τάξεως των 30 εκατ. ευρώ για τον Κοεντράο και μόλις τα πάρουν θα τα διαθέσουν για την απόκτηση του 27χρονου παίκτη.

Στο συμβόλαιο του Σικέιρα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ, όμως η «δουλειά» μπορεί να γίνει και με τα μισά χρήματα (περίπου 8 εκατ. ευρώ).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x