Europa League

Σίλβα: «Πιστέψτε το»!

Το σύνθημα εν όψει του αυριανού αγώνα με την Άντερλεχτ έδωσε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ανέλυσε για μία ώρα τους Βέλγους στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Τουλάχιστον μία ώρα ανέλυσε ο Μάρκο Σίλβα την Άντερλεχτ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες είναι καλύτεροι από τους Βέλγους, κάτι που καλούνται να αποδείξουν στο αυριανό ματς.

Παράλληλα, έκανε κάποιες παρατηρήσεις όσον αφορά τα πράγματα που περιμένει από τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα. Το είδατε μέσα στο παιχνίδι. Μπορούμε λοιπόν να τους περάσουμε. Να το πιστέψουμε και να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά και να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες, πηγαίνοντας πρώτοι στην μπάλα. Αλλά να παίξουμε και με μυαλό, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Το παιχνίδι μπορεί να χρειαστεί υπομονή. Δεν θέλουμε να φάμε γκολ. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και σφιχτοί στις γραμμές μας», ανέφερε μεταξύ άλλων – σύμφωνα με τον Γαύρο - ο 39χρονος τεχνικός.

Στο καθαρά αγωνιστικό, σήμερα αναμένεται δοκιμάσει ο Δημήτρης Σιόβας, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να ισχυρίζεται πως ο διεθνής στόπερ είναι καλά. Όμως το γεγονός πως έχει χάσει τις προπονήσεις του τελευταίου δεκαημέρου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Σίλβα.

Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος φαίνεται πως προετοιμάζει για το αρχικό σχήμα τον Τσόρι, ενώ βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Φορτούνης που θα παίξει στα πλάγια αντί (πιθανότατα) του Σεμπά. Στο κέντρο θα παραμείνει και ο Ζντιέλαρ, με τον Κασάμι και τον Καμπιάσο να διεκδικούν μία θέση στη μεσαία γραμμή.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x