Ισπανία

Σιμεόνε: «Δεν είμαι ο μέντορας του Γκριζμάν»

«Είμαι απλώς ο προπονητής του» δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και αποποιείται τον τίτλο του σημαντικότερου –ποδοσφαιρικά- προσώπου στη ζωή του Γάλλου επιθετικού.

Ο Αντουάν Γκριζμάν έχει ουκ ολίγες φορές εκφράσει τον θαυμασμό του για το πρόσωπο του Ντιέγκο Σιμεόνε. Μέχρι που πρόσφατα δήλωσε πως η απόφαση της παραμονής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης πάρθηκε αφού ο προπονητής του επιβεβαίωσε ότι δεν θα έφευγε ούτε και αυτός από την ομάδα.

Ο Σιμεόνε ωστόσο βλέπει τα πράγματα πιο ψύχραιμα, μη θέλοντας να δώσει τόσο «δραματικές» διαστάσεις στην μεταξύ τους σχέση: «Δεν νιώθω μέντορας του Γκριζμάν. Είμαι απλώς ο προπονητής του ο οποίος τον βοηθά ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο» τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αποψινού αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, βέβαια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο διεθνή: «Βοηθάμε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή να αξιοποιήσει απόλυτα τις δυνατότητές του, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε στην θέση μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x